Elements

Mašinsko malterisanje

Objavljeno pre 5 meseci
-
-

Mašinsko malterisanje u Beogradu – Branislav. Naš tim čine iskusni i stručni ljudi koji su u ovom poslu već deset godina, te Vam stoje na raspolaganju za sledeće usluge: 
– mašinsko malterisanje 
– ravnajući sloj 
– cementne košuljice 
– renoviranje stana 
– renoviranje kuće 
– mašinsko malterisanje zidova 
– mašinsko malterisanje fasada 
– mašinsko malterisanje kuća 
– mašinsko malterisanje plafona 

Mašinsko malterisanje je u prednosti u odnosu na ručno po mnogim pitanjima. Uz pomoć mašinskog malterisanja, postiže se veća brzina u radu, bolji kvalitet omalterisanih površina, njime se lakše manipuliše pa je samim tim rasipanje i rasturanje materijala minimalno. Naši majstori rade mašinsko malterisanje svih vrsta zidova i pobrinuće se da sve bude odrađeno pedantno, kvalitetno i tačno po dogovoru tako da vama ostaje samo da uživate u novom izgledu Vašeg doma! 

Specijalizovani smo i za izradu ravnajućeg sloja – cementne košuljice. Cementna košuljica je pod na bazi cementa koji je namenjen za ravnanje betonske podloge kako bi kasnije bila spremna za lepljenje keramike, postavljanje parketa, laminata, raznih PVC podova,… Ravnajući slojevi podnose velika mehanička opterećenja u prostorijama, zbog čega se primenjuje poseban postupak izrade. Na taj način stvara se pod dovoljno otporan na opterećenja, vlagu i razna druga oštećenja. 

0649528597

  • Ponuda
  • Ostale rubrike, Građevinarstvo, Usluge
  • Beograd, Serbia
  • Objavljeno pre 50 godine