Prijavi se Registracija
BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2 BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2
Prodajem

BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2

8 pregleda
Stanje: Korišćeno

Cena 120,000.00€

Obajvljeno

pre 1 sedmica

Autor Oglasa

masterhome
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 67421

BLOK 61, Izuzetan, Renoviran, Odmah useljiv, Uknjižen, 66m2

NOVO U PONUDI, IZUZETAN STAN U BLOKU 61
u ulici dr Ivana Ribara, 66m2, lođa, CG (odlišno), trosoban, I (5), lift, uknjižen, prelep.
Kompletno renoviran, 66m2 na I spratu petospratnice sa liftom,
Stan se sastoji od: predsoblja sa dovoljno mesta za garderober i cipelarnik, 2 spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i predivne velike lođe.
Ugrađena je led rasveta, nakon kompletne promene strujnih kablova, strujomera, prekidača i izolacije. Ugrađena je nova PVC stolarija, sobna vrata, ulazna vrata, kao i fabrikovan hrastov parket sa dekorativnim lajsnama. Ventili na toplotnim telima su novi. Kupatilo ima kadu. Opremljeno je modernom rasvetom i Ariston bojlerom. Na lođi su postavljene pločice I obnovljena je fasada, tako da je spremna za uživanje. Stanu pripada i podrumska prostorija. Zgrada ima uredan ulaz i ispred same zgrade je vrlo uredno sa zelenilom.
Blok 61 se nalazi između ulica Jurija Gagarina, preko Evropske do Vojvođanske ulice, tako da je izbor gradskog prevoza veliki. U istom bloku se nalazi najnoviji vrtić, a O.Š. se nalaze u susednim blokovima. Lidl u komšiluku, na 2 minuta od stana. Apsolutno sve što je neophodno za današnji moderan ali i brz život nalazi se na par minuta udaljenosti.
Ulaz u zgradu je severoistocno orjentisan, kao stan. Susedna zgrada je dovoljno udaljena tako da je pogled sa terase, iz dnevnog boravka, neometan i gleda na zelenu površinu. Stan je izuzetno svetao što je jedan od njegovih aduta.
Zgrada ima ulaz sa nivoa garaža i ulaz sa nivoa parkića.
Reagujte brzo! Ne propustite priliku da pronaetđe idealan životni prostor za sebe i svoju porodicu.
Topla preporuka.
CENA: 120.000 EUR
Agencijska provizija 2%
kontakt: 063 356-588

Pitanja & Odgovori