Prijavi se Registracija
DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA
Prodajem

DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA

37 pregleda
Stanje: Korišćeno

Cena 299,000.00€

Obajvljeno

pre 1 mesec

Autor Oglasa

dom invest
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 50162

DEDINJE-Beli Dvor,Ekskluzivan,Lux,Garaza,Prelepa terasa,basta-PREPORUKA

Preporucujemo Vam fantastičan četvorosoban stan, grejne površine 101 m2, namenjen kupcima koji su navikli ili žele sebi da priušte komfor i luksuz u mirnom ekskluzivnom i sve popularnijem delu naselja sa puno zelenila.
Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dnevne sobe trpezarije, kuhinje, dva mokra čvora i prelepe terase od 45 m2 koja samom stanu daje posebnu draž i vrednost. Oko 25 m2 terase je popločano štampanim betonom i natkriveno tendom na daljinski a 20 m2 je bašta – uredna zelena površina na koju izlazi samo ovaj stan.
Zasebna garaža u koju se ulazi iz zgrade površine 17 m2 je u ceni i takođe je uknjižena.
Dnevno-trpezarijski deo je u modernom open space stilu, sa kuhinjom koja je izdvojena šankom i mestom predviđenim za ugradnju kamina.
Spavaći blok je sa tri spavaće sobe i kupatilom i potpuno je odvojen.
Zgrada je završena 2008 god. , građena je vrlo kvalitetno, korišćeni su najkvalitetniji materijali i oprema. Mozda je bas ovo Vas dom iz snova. Pozovite nas i pogledajte ga
KONTAKT: 063 880-19-56, 063 433-801
Ag.provizija 2%

Pitanja & Odgovori