Prijavi se Registracija
KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU
Podajem

KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU

19 pregleda
Stanje:

Cena 235,000.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 2 meseca

Autor Oglasa

dom invest
Dostava: Nije navedeno
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 49427

KOD ARENE,KOMFORAN-ZA SVAKU PREPORUKU

Pred sam kraj januara meseca kada polako pocinje da se budi i trziste nekretnina izdvojili smo za Vas izuzetan,vrlo funkcionalan stan u blizini ARENE.Stan ima 93m2,lodju,CG,po strukturi je trosoban,jugoistocno je orjentisan i vrlo suncan (ne gleda ka autoputu).Nslazi se u urednoj zgradi novijeg datuma,dobro odrzavanoj na V spratu od VI sa liftom.Uknjizen je – MOGU KREDITNI KUPCI.
Sastoji se od izdvojenog spavaceg bloka sa kupatilom i garderoberom koji je okrenut ka dvoristu,prostrane kuhinje sa trpezarijom kao i velike dnevne sobe sa lodjom,za uzivanje.Prodaje se sa ugradnom kuhinjom,belom tehnikom i namestajem.
Blizina gradskog prevoza povezuje ovaj blok sa gotovo svim delovima grada,autoput je u blizini tako da se svuda brzo i lako stize.Stan je izuzetno komforan i pravi porodican.Odmah useljiv.
Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta u garazi po ceni od 15.000 EUR
Sve ovo ga cini izuzetno zanimljivim i vrednim paznje, pogotovo ako se uzme u obzir da je ovakvih stanova trenutno vrlo malo na trzistu.
Nemojte puno razmisljati,pozovite nas,zakazite svoje gledanje.Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i dogovor.
kontakt: 063 880-19-56
Ag.provizija 2%
CENA STANA: 235000 EUR

Pitanja & Odgovori