Prijavi se Registracija
Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo Kabine za pušače – Urbana oprema doo
Prodajem

Kabine za pušače – Urbana oprema doo

25 pregleda
Stanje: Novo

Cena 1.00€

Obajvljeno

pre 2 meseca

Autor Oglasa

Urbana oprema
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 51423

Kabine za pušače – Urbana oprema doo

Kabine za pušače Urbana oprema Novi Sad

Kabine za pušače  mogu se  montirati sa urbanim mobilijarom, klupama, stolićima, pepeljarama ili bez njih. Takođe, mogu se prilagoditi dimenzijama, bojom i izgledom Vašem prostoru.

Kabine su obložene kvalitetnim pamplex staklom i zaštićene su epoksidno-poliuretanskim sistemom ili cinkovane. Krovni pokrivač je trapezni lim, a krovni nosači imaju funkciju opšivke lima i oluka.

Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435

Kabine su vrhunskog kvaliteta, naš tim mašinskih inženjera i arhitekata je stručan i dobro organizovan, a cilj nam je da svaki kupac bude zadovoljan uslugom i kvalitetom.

 

Pitanja & Odgovori