Prijavi se Registracija
Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO
Prodajem

Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO

20 pregleda
Stanje: Novo

Cena 1.00€

Obajvljeno

pre 1 mesec

Autor Oglasa

Urbana oprema
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 51710

Kante za smeće – URBANA OPREMA DOO

Kante za smeće elegantnog dizajna i višestruke funkcionalnosti. Kante su  neobičnog modernog  dizajna, pristupačnih cena, izuzetne trajnosti. Dobro se uklapaju u različite gradske celine i arhitektonske stilove. Parkovi, šetališta, trgovi, univerzitetski kampusi, škole i vrtići,  kompanije, tržni centri imaju potrebu za urbanim mobilijarom.

Kanta za otpatke je  stabilna i fiksira se za betonsku podlogu.  Odlično se uklapa sa drugim elementima urbanog mobilijara, klupamadržačima za biciklaputokazima.

Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435

Urbana oprema je urađena prema procedurama kvaliteta ISO 9001 i zaštite životne sredine ISO 14001.

Kante za smeće se isporučuju po zahtevu: cinkovane, zaštićene epoksidno-poliuretanskim sistemom, sa ili bez unutrašnje posude.

 

Pitanja & Odgovori