Prijavi se Registracija
Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa Kalupi za torte od inoxa
Prodajem

Kalupi za torte od inoxa

8 pregleda
Stanje: Novo

Cena 1.00din

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 5 dana

Autor Oglasa

snezaoglasi
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 67490

Kalupi za torte od inoxa

Ukoliko je poslastičarstvo vaša strast, hobi ili glavno zanimanje, obezbedite sebi najkvalitetnije kalupe i alate, koji će vam omogućiti da svaku svoju ideju sprovedete u delo!

Proizvodimo ramove (kalupe) i alate od visoko kvalitetnog inoksa (nerđajućeg čelika) i to prehrambeno kiselo-otpornog, materijala koji najbolje obezbeđuje higijensku ispravnost, bezbednost, dugotrajnost kao i lakoću u upotrebi i održavanju.

Ramovi (kalupi) izrađuju se od inoksa debljine 1mm.

Mini kalupi , specijalni kalupi, alatke i tepsije izrađuju se od inoksa debline 0,5mm.

Svi naši proizvodi su čvrsti, otporni na habanje i koroziju, stabilni, ne menjaju svoj oblik u zavisnosti od temperature i veoma su laki za rukovanje.

Ramovi su višenamenski, pa tako u njima možete peći testo, njima možete seći i krojiti kore u željenom obliku i idealni su za oblikovanje, filovanje kolača i torti, jer torta filovana u našem jakom ramu ima idealan oblik, ravne stranice, prave i oštre ivice i mnogo lakše i brže se dekorišu.

Sve naše proizvode radimo po standardnim dimenzijama i oblicima ili po potrebi naručioca.

Ukoliko imate ideju, rado ćemo je ostvariti na obostrano zadovoljstvo!

Vreme izrade je 2-7 dana, u zavisnosti od trenutnog obima posla i same porudžbine.

Imajte na umu da ćemo se svakako potruditi da svoju porudžbinu dobijete u najkraćem mogućem roku.   Kontakt Slavica 064 144 75 92

Pitanja & Odgovori