Prijavi se Registracija
PET SHOP KANAREVO BRDO PET SHOP KANAREVO BRDO PET SHOP KANAREVO BRDO PET SHOP KANAREVO BRDO PET SHOP KANAREVO BRDO PET SHOP KANAREVO BRDO
Prodajem

PET SHOP KANAREVO BRDO

200 pregleda
Stanje: Novo

Cena 1.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 2 godine

Autor Oglasa

dir.wienna
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 97776

PET SHOP KANAREVO BRDO

PET SHOP KANAREVO BRDO

Za sve informacije ili kucnu dostavu : 062/8575828 ; 062/8575827

Pet Shop i Veterinarska apoteka Pseca sreca je prava oaza za vlasnike kućnih ljubimaca!

Snabdeven je sa mnogo artikala u u preslatkom lokalu sa kompletnim asortimanom hrane i opreme za sve kućne životinje.

 

Opremljen najprestižnijim brendovima, što garantuje visok kvalitet ponude. Cene su izuzetno pristupačne, a promotivne aktivnosti se često organizuju.

 

Naši zaposleni su posvećeni svom poslu, predusretljivo će odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za određeni artikal.

 

Nalazimo se na  Kanarevom brdu u ulici Kanarevo brdo 40 i u ulici Pere Velimirovica 20, sa idejom da svojim kupcima omogući veliki izbor hrana za pse, mačke, ptice, ribice i glodare, kao i širok asortiman opreme i preparata za njihovu negu po najpovoljnijim cenama.

 

Izvrstan izbor hrane za pse. U ponudi je suva i vlažna hrana , razne poslastice u vidu keksića i žvakalica kao i medicinska hrana za pse koji pate od određenih tegoba.

 

Za održavanje nege i higijene pasa imamo šampone, četke, preparate za negu kože i dlake, sredstva za održavanje higijene prostora, sredstva za negu šapa, paste za zube, preparate za negu očiju i ušiju.

 

Sve od opreme za pse: povoci, ogrlice, lanci, ograde, korpe, pojasevi, privesci, transporteri, posude za hranu i vodu, kreveti, dušeci, prekrivači, razne igračke .

 

Hrana za mačke – U ponudi su granule (suva hrana) kao i konzervirana hrana, pašteta i sosevi ( vlažna hrana). Bitan deo naše ponude je i medicinska hrana, a imamo i veliki izbor poslastica za mace.

 

Za sve informacije ili kucnu dostavu : 062/8575828 ; 062/8575827

Pitanja & Odgovori