Prijavi se Registracija
FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2 FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2 FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2 FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2
Podajem

FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2

40 pregleda
Stanje:

Cena 820,000.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 7 meseci

Autor Oglasa

Dostava: Nije navedeno
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 46556

FANTASTICNA,LUKSUZNA KUCA NA DEDINJU U BLIZINI BELOG DVORA, 330M2

IZDVAJAMO IZ NASE PONUDE:
Fantasticnu,luksuznu kucu na Dedinju u blizini Belog dvora, kuca ima 330n2, u prizemlju se nalazi garaza sa dva parking mesta,vesernica,magacinski prostor,mini teretana,spa,sauna,djakuzi.Na prvom spratu je dnevni boravak osmisljen kao open-space,povezan sa trpezarijskim delom,prostrana,moderno opremljena kuhinja odakle se izlazi na dvoriste sa dosta zelenila, tu se nalazi jos i gostinski toalet.Na drugom spratu nalaze se cetiri spavace sobe, kupatilo sa velikom kadom,manje kupatilo sa tus kabinom i toalet i dve terase.Kuca je perfektna,kvalitetno zidana,opremljena sa merom i ukusom. Trostrano je orjentisana. Dvoriste ima 2 ara.
Preporucujemo je za udoban porodican zivot jer je ovaj kraj prava oaza mira, ali moze biti i odlicna investicija jer se kuce i vile u okolini izdaju ambasadama.
Ag.provizija 2%
kontakt 063 433-801

Pitanja & Odgovori