Prijavi se Registracija
Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta
Prodajem

Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta

37 pregleda
Stanje: Novo

Cena 500.00din

+300.00din

Obajvljeno

pre 4 meseca

Autor Oglasa

nemax
Dostava: Dostava paketa poštom
+300.00din
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 50952

Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta

 

Izuzetno je važno da ovih dana, dok je na snazi pandemija zbog korona virusa, jačate imunitet . Pored izuzetno važnih mera higijene, u koje spada redovno i temeljno pranje ruku, kao i redovna upotreba dezinfekcionih sredstava, obratite pažnju i na ishranu.  Potrebno je unositi namirnice pune vitamina koje jačaju naš imuni sistem, namirnice koje su dobri izvori vitamina i antioksidanata a takodje pomažu i alkalizaciji i detoksikaciji organizma. U tome vam dosta može pomoći ARONIJA ili MATIČNI SOK OD ARONIJE, jer kao što u narodu kažu, „ova biljka čini čuda za organizam“!
Aronija podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, snižava povišen krvni pritisak, popravlja imunitet organizma, čisti jetru i žučnu kesu, reguliše pravilan rad i izlučivanje štitne žlezde i pankreasa i reguliše šećer u krvi, olaksava probleme sa hemoroidima, pomaze pri mršavljenju, pomaze i kod lečenja kancera posebno debelog creva,sprečava pojavu raka i pomaže u lečenju malignih oboljenja, usporava starenje organizma i kože.

Naši matični sokovi od  aronije su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa. Dobijeni su od ekološki čistog, ne prskanog ploda aronije, najbolje klase, ubranog na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom je dobijen sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan sok,  bez dodatka vode, šećera i aditiva.  Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!

Sok sadrži: vitamine A A1, B2, B3, B6, B9, C, P, E, minerale: gvožđe, jod, mangan, bakar, kalijum, kalcijum, kobalt, fosfor, cink, molibden; katehin, tanin, biofenol, redak voćni šećer – sorbitol i jedan od najjačih antioksidanasa – antocijanin.

Sok od aronije je najbolje konzumirati po 30-50ml,  20-ak minuta pre jela.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Pakovanje od 1l je 1000 dinara
Pakovanje od 0,5l  je 500 dinara

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:  kupinovovinomiljakovic@gmail.com

 

Pitanja & Odgovori