Prijavi se Registracija
Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizacija i fumigacija Eko Tim Beograd
Usluga

Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizacija i fumigacija Eko Tim Beograd

94 pregleda
Stanje: Nije navedeno

Cena 1,600.00din

Obajvljeno

pre 1 godina

Autor Oglasa

ekotimbeograd
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 80978

Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizacija i fumigacija Eko Tim Beograd

EKO TIM AGENCIJA ZA DDD DEINSEKCIJU DEZINFEKCIJU I DERATIZACIJU

Eko Tim već 15 godina gradi svoje ime na kvalitetno pruženim uslugama zaštite od štetočina u oblasti dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije i fumigacije.

Naše usluge dostupne su na terotoriji Beograda i cele Srbije, a do sada smo pomogli brojnim subjektima u borbi protiv insekata, glodara i drugih štetočina i štetnih organizama u otvorenim i zatvorenim površinama, kancelarijama, magacinima, fabrikama, javnim ustanovama, bolnicama, školama, vrtićima i drugim rezidencionalnim i poslovnim objektima uz kvalitetno obučen kadar sa licencama i sredstvima koja zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti.

Svoje usluge Eko Tim svakog dana unapređuje, vodeći se najvišim evropskim standardima SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015, SRPS ISO 45001:2018 i CEPA standard SPRS EN 16636:2015 koje Eko Tim ima implementirane u svoje poslovanje i za koje poseduje sertifikate prestižne sertifikacione kuće Bureau Veritas.

  • Eko-Tim poseduje Rešenje Ministarstva zdravlja broj: 512-01-118/2018-10
  • Rešenje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – uprave za veterinu broj 323-06-09915/2018-05
  • Rešenje uprave za Zaštitu bilja o upisu u registar pružalaca usluga u oblasti sredstava za zaštitu bilja broj 321-01-00462/2018-11
  • Svoje usluge prvenstveno baziramo na tome da osiguramo bezbednost naših klijenata ali i bezbednost i zaštitu životne sredine.

Posebnu pažnju posvećujemo imovini svakog klijenta tako da garantujemo bezbednost i detaljno obavljen posao.

Naša misija je da radeći svoj posao usavršimo sve procedure na takav način da sačuvamo imovinu svojih klijenata ali i njihove porodice od različitih štetnih pojava koje vrebaju u prirodi, kao što su insekti, glodari i druge štetočine, štetni organizmi i virusi.

Pratimo svetske tendencije u oblasti zaštite od štetočina i primenom rezultata naučnih istraživanja u oblasti DDD poslova.

Usluge vršimo najkvalitetnijim proverenim metodama i preparatima koji poseduju rešenja i bezbednosne listove i koristimo ih na način koji isklučuje mogućnost ometanja poslova naših klijenata i sa posebnom pažnjom pristupamo imovini korisnika usluga kao i zdravlju zaposlenih.

Eko Tim agencija za dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju poseduje sve važeće dozvole, sertifikate iz oblasti DDD poslova i zato Vam sa ponosom možemo ponuditi široki spektar naših usluga:

  • Dezinfekcija
  • Dezinsekcija
  • Deratizacija
  • Fumigacija
  • Zaštita od ptica

Za bezbednu i zdraviju sredinu u pozovite istog trenutka Eko Tim.

Više detalja na https://www.dezinsekcija-deratizacija.com

Pitanja & Odgovori