Prijavi se Registracija
Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad Servis za ves masine Novi Sad
Prodajem

Servis za ves masine Novi Sad

60 pregleda
Stanje: Novo

Cena 1.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 5 meseci

Autor Oglasa

dir.wienna
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 62040

Servis za ves masine Novi Sad

Servis za ves masine Novi Sad

Specijalizovani smo za popravke veš mašina i za pranje i za sušenje.

Popravka veš mašine se u većini slučajeva obavlja na terenu, a kod većih i komplikovanijih popravki u dogovoru sa strankom, veš mašina se nosi u servis.

Izlazak na teren i konstatacija kvara se naplaćuju 1000 dinara i više se ne naplaćuje izlazak dok se taj kvar potpuno ne reši.

 

Ono sto nas toliko godina odrzava na trzistu je pre svega veliko zadovoljstvo nasih korisnika, a zatim i veliko i dugo iskustvo majstora. Glavni majstor ima 20 godina terenskog iskustva, i oko 25000 izlazaka na teren na podrucju Novog Sada i okoline.

Radimo korektno i uporni smo dok se problem ne resi do kraja. Stranka je pre , za vreme , i posle popravke ves masine upoznata sa time sta se radi, kao i sa cenom popravke.

U saradnji  smo sa mnogim servisima bele tehnike u Novom Sadu i Beogradu, kao i sa brojnim dobavljacima originalnih rezerevnih delova za sve tipove ves masina.

 

Vise o nama : http://www.vesmasine.co.rs/

 

Za sva pitanja: 021/ 444-444 ; 063/444-447

Pitanja & Odgovori