Prijavi se Registracija
TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara TEPIH SERVIS Zvezdara
Usluga

TEPIH SERVIS Zvezdara

152 pregleda
Stanje: Nije navedeno

Cena 10.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 2 godine

Autor Oglasa

Wienna Info
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 54612

TEPIH SERVIS Zvezdara

TEPIH SERVIS Zvezdara

PRANJE TEPIHA

TEPIH SERVIS BOBAN koristi najsavremenije tehnologije pranja tepiha i zbog toga je u mogućnosti da vrši kvalitetnu uslugu pranja preko cele godine. Tepisi u kratkom roku suvi i čisti izlaze od nas i zimi i leti. Mašine su nam vrhunskog kvaliteta, marke KARCHER, kao i hemija koju koristimo za pranje. To nam omogućava da operemo različite, dubinske fleke na tepisima i nameštaju, a da ih ne oštetimo. Tepihe četkamo i ispiramo obostrano, sa lica i naličja.Ovakav kvalitet pranja, ne može se postići običnim održavanjem u stanovima i kancalarijama, zbog toga je neophodno da vam mi operemo tepihe. Takvim kvalitetnim pranjem čuvate svoje tepihe i produžavate im vreme korišćenja.Uspešno i na licu mesta procenjujemo način pranja i tako izbegavamo oštećenja i razlivanje boje.Bez obzira na složenost naseg pranja tepihe vraćamo u kratkom roku, 2-3 dana, osušene u komori čiste i mirisne. Tepih servis Boban je ovako radio od osnivanja do danas, punih 15 godina.

SUŠENJE TEPIHA

PRANJE ŠEGI TEPIHA

OPŠIVANJE TEPIHA

RESE

PRANJE MEBL NAMEŠTAJA

PRANJE ZAVESA

ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA

Sve usluge koje vršimo radimo i u poslovnim prostorima još brže i efikasnije ne gubeći na kvalitetu urađenog. Najčešće se pere van radnog vremena firme čiji je prostor. U zavisnost od materijala na kome se nalaze itisoni vrši se polusuvo i suvo pranje na licu mesta. Koristimo vrhunske mašine i hemiju. Podloga i nameštaj se suše 12-24h. Imamo uspešna iskustva održavanja najrazličitijih poslovnih prostorija.

Vise o nama : https://www.tepihservisboban.com/

Kontakt tel:  060/3478953 ; 064/2029800

 

Pitanja & Odgovori