Prijavi se Registracija
All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad All on 4 zubne proteze Novi Sad
Usluga

All on 4 zubne proteze Novi Sad

114 pregleda
Stanje: Korišćeno

Cena 1.00€

Pošalji Poruku

Obajvljeno

pre 10 meseci

Autor Oglasa

vienaoglasnik
Dostava: Besplatan dostava
Lokacija: /

Text Oglasa

Prodavac prihvata svu odgovrnost za ovaj predmet oglasavanja. IN predmet broj: 62722

All on 4 zubne proteze Novi Sad

All on 4 zubne proteze Novi Sad
Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nalazi se u Novom Sadu i na jednom mestu nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. Zdravlje zuba je od velike važnosti za zdravlje čitavog organizma koji je sastavljen od sistema koji su međusobno povezani. Zato je vrlo važno čuvati zdravlje usta i zuba kako bi čitavo telo bilo u savršenoj formi.
Sa željom da uvek budete zdravi, a Vaš osmeh savršeno blistav, ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam stomatološke usluge iz oblasti:
* -Konzervativne i estetske stomatologije
* -Stomatološke protetike
* -Dečje i preventivne stomatologije
* -Parodontologije i oralne hirurgije
* -Ortodoncije
Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam veliki izbor usluga iz oblasti stomatološke protetike, u skladu sa savremenim metodama rada. Bilo da je Vaš izbor mobilna ili fiksna protetika, naš rad je zasnovan, pre svega, na detaljnoj dijagnostici, lečenju potpornog aparata i rehabilitaciji.
Ono sto nudimo je i all on 4 proteze to je savremeni koncept koji omogucava da se oslobodite nekomfornih totalnih proteza,dobijate fiksne zube koji se ne skidaju.
Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo najmlađim pacijentima koji od najranijeg uzrasta treba da nauče o važnosti redovnog odlaska kod zubara. Naše ljubazno i profesionalno osoblje trudi se da kroz zanimljive demonstracije na modelima i putem prezentacije, nauči sve mališane o redovnom i pravilnom održavanju oralne higijene, poseti stomatologu i pravilnoj ishrani.
Beljenje zuba i zubni nakit su najlepše usluge koje pružamo našim pacijentima. Postupak rada je potpuno bezbolan za pacijenta. Već nakon jednog tretmana bićete zadovoljni rezultatima i nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha.
Ordinacija Žiža Popović Dent svakog meseca organizuje posebne AKCIJE na određene stomatološke usluge, a više informacija o tome možete dobiti ukoliko nas kontaktirate:Tel: 021/30 11 609Mob: 069/1055055E-mail: nikolina.ziza@gmail.comStomatološka ordinacija Žiža Popović Dent; Patrijarha Pavla 1a; Novi Sad

Pitanja & Odgovori